Om Oss

For rundt 3 år siden skjedde det noe kjempestort. Isak fant den kuleste pc-musen noen noensinne hadde funnet. Nemlig duckmouse. På en obskur nettside langt ned i darkweb, så langt at du blir nødt til å trykke på google sin andre fane var det noen som solgte en pc mus. Denne pc musen hadde et kammer og i kammeret var det en badeand. Det var da Isak innså fremtiden. Han skjønte med en gang at dette var musen som kom til å revolusjonere alt.

Det var kun et problem. Musen var utsolgt for flere år siden. Med reverse image search og andre hackemetoder fant Isak andre som også hadde solgt musen, men også disse var utsolgt. Etter mange måneder med søking og researching var ble det konkludert at duckmouse var fortiden til.

Likevel gir ikke Isak opp. I en drøm får han en brilliant ide. Hva om han bare startet en bedrift og startet å produsere pc musene selv. Likevel tokk det overaskende lang tid før han møtte noen som så genialiteten i ideen.

Nå 3 år seinere etter å ha snakket med de gamle produsentene, laget en nettbutikk, fikset innpakning og brukt tullete mye tid har Gerhard og Isak begynt å selge det legendariske siste partiet med duckmouse! Vi er nå avhengige av at DERE gjør deres del og kjøper en før vi går tomme. Dette er jo DUGNAD!

Det er både trist og rørende å tenke på at om flere år en dag langt inn i fremtiden kommer noen andre til å finne siden vår med de utsolgte datamusene og bestemme seg for å produsere et pari til med mus. Slik tar vi del i en lang tradisjon med datamus selgere som sikkert strekker seg langt tilbake i tid.

duckmouse
duckmouse2

Vi håper du får like mye glede av denne musa som vi gjør.

Hilsen Isak og Gerhard ❤️